Telefoonnummer

010 300 4000

E-mail

[email protected]

Openingstijden

Ma-vr: 08.30-17.00

Wil je een kerstpakket kopen om jouw werknemers te bedanken? Dan kun je hier het beste zo snel mogelijk mee beginnen. Hoe eerder je overgaat tot het plaatsen van een bestelling, hoe sneller je alles op de werkvloer hebt staan. Je voorkomt hiermee dat je aan het einde van het jaar niet de gewenste pakketten hebt. Daarbij moet je tijdens jouw zoektocht ook kijken naar de bedrijven die de pakketten kunnen verzorgen. Een van de bedrijven die jou hierbij kan helpen is Kerstpakkettenplaza. Maar wat zijn de mogelijkheden precies voor jouw volgende kerstpakket? 

Een kerstpakket kopen met een budget

Een kerstpakket kopen begint met het vaststellen van het budget voor de pakketten. Je hebt voor iedere werknemer of zakenrelatie een bepaald bedrag beschikbaar, welke afhankelijk is van de omzet die jouw bedrijf maakt. Zodra je de bedragen goed voor ogen hebt, kun je binnen de prijsklassen kijken naar de pakketten die aangeboden worden. Er zijn een groot aantal pakketten samengesteld waar je jouw keuze op kunt baseren. De standaardpakketten of combinaties hiervan geven jou al voldoende mogelijkheden om ieder jaar iets nieuws te geven. Zo zullen jouw medewerkers nooit hetzelfde krijgen aan het einde van het jaar. 

Ga voor unieke producten in het pakket

Bij een kerstpakket kopen hoef je echter niet altijd naar de standaardpakketten te kijken bij een professional. Er zijn namelijk ook verschillende combinaties mogelijk en je hebt daarbij ook de mogelijkheid om zelf producten te laten maken. Als jouw bedrijf ergens voor staat, kun je dit namelijk ook uitdragen met het pakket. Denk bijvoorbeeld aan een beeldje van glas, maar ook een wijn met een eigen label. Je kunt hierdoor veel kanten op en zorgt ervoor dat iedereen tevreden is met het pakket dat aan het einde van het jaar uitgedeeld wordt. 

Op tijd beginnen met de zoektocht 

Een kerstpakket kopen is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Je kunt er daarom niet vroeg genoeg mee beginnen. Als je vroeg begint, kun je altijd producten laten ontwikkelen of een eigen draai geven aan een ander pakket dat je in het assortiment tegen bent gekomen. Hoe later je ermee begint, hoe minder mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf. Daarbij kun je deze taak ook eerder van jouw lijstje afstrepen, waardoor je in de drukke periode nergens meer aan hoeft te denken. Jij hebt de pakketten op tijd binnen voor de eindejaarsborrel. 

Plaats je bestelling direct

Iedere mogelijkheid brengt jou weer iets anders en je kunt ervoor zorgen dat een kerstpakket kopen soepel gaat verlopen. Door een goede vergelijking te maken tussen de pakketten weet je beter waar je aan toe bent en is een bestelling sneller te plaatsen. Daarbij kun je ook de hulp van een professional inschakelen. Deze kan jouw vragen beantwoorden of adviezen geven op basis van jouw wensen, waardoor je weer gerichter kunt kijken. Neem daarom de tijd voor het vinden van de kerstpakketten, zodat je de bestelling met voldoende kennis kunt plaatsen en uit kunt delen.  

Aanbevolen artikelen