Telefoonnummer

010 300 4000

E-mail

[email protected]

Openingstijden

Ma-vr: 08.30-17.00

Een rondvaart Amsterdam is een populaire en mooie manier om de stad te verkennen. Amsterdam heeft een groot netwerk van grachten en kanalen die door de hele stad lopen. Een rondvaart biedt een uniek perspectief op de stad vanaf het water. Je kunt ook kiezen om wat verder te varen en wat meer de buitenwateren te ontdekken. Zo zie je de geschiedenis van de stad en de ontwikkelingen die op stapel staan. Je krijgt een compleet ander beeld van de hoofdstad als je de stad beleeft vanaf het water. In dit artikel vertellen we je alles over wat je kunt verwachten als je Amsterdam vanaf het water gaat ontdekken. Lees snel verder en laat je inspireren.

Ontdek Amsterdam vanaf het water

Tijdens een rondvaart Amsterdam kun je genieten van de architectuur van de stad, de historische gebouwen en bruggen bekijken en meer te weten komen over de geschiedenis en cultuur van Amsterdam via audiocommentaar of live gidsen. Er zijn veel verschillende soorten rondvaarten beschikbaar in Amsterdam, van klassieke rondvaarten tot romantische avondrondvaarten en culinaire rondvaarten waarbij je kunt genieten van lokale hapjes en drankjes. Je kunt op allerlei manieren de stad op het water ontdekken. 

Unieke rondvaart Amsterdam

Een populaire route voor rondvaart Amsterdam is de Amsterdamse grachtengordel, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat en bekend staat om zijn prachtige architectuur en historische waarde. Andere populaire bezienswaardigheden tijdens een rondvaart zijn onder andere het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Je kunt daarnaast nog allerlei andere routes kiezen over de wateren in Amsterdam. Je kiest zelf welke route je wilt nemen en kunt natuurlijk ook meerdere routes uitproberen. De routes zijn geschikt voor jong en oud. En ook als je een bepaalde route al een keer gevaren hebt is het de moeite waard om deze nog een keer te doen. Je zult merken dat je steeds iets anders ontdekt tijdens de tocht.

Bepaal welke boot je wilt met rondvaart Amsterdam

Bij rondvaart Amsterdam kun je kiezen uit verschillende boten en verschillende verzorgingslevels. Er zijn boten vanaf 3 personen en boten waar je met een paar honderd man op kunt verblijven. Sommige boten mag je zelf besturen. Bij grotere boten krijg je er een schipper bij. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals de zomer. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je zeker dat je kunt genieten van een mooie ervaring. Hieronder vertellen we je meer over de verzorgingslevels die je kunt kiezen.

Kies het service niveau van rondvaart Amsterdam

Bij rondvaart Amsterdam is er van alles mogelijk. Van een simpele boottocht zonder veel poespas tot een volledig verzorgde dag of avond met eten, drinken en entertainment. Daarbij kun je zelf kiezen hoe je invulling geeft aan de activiteit. Je kunt gaan voor een drankje en wat hapjes of voor een uitgebreid diner op de boot. Daarnaast kun je kiezen voor muziek aan boord en zelfs live entertainment inhuren voor een extra feestelijke ervaring. Als je niet goed weet wat je wilt kiezen kun je altijd een expert inhuren om je te adviseren. Dan kun je een event op maat regelen en weet je zeker dat je er een feestje van kunt maken.

Aanbevolen artikelen