Telefoonnummer

010 300 4000

E-mail

[email protected]

Openingstijden

Ma-vr: 08.30-17.00

De Saxo bank is een marktleider als het gaat om online beleggen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Redenen om voor deze online beleggingsbank te kiezen zijn de gebruiksvriendelijkheid, de veiligheid en betrouwbaarheid van het platform, maar er zijn nog meer redenen om voor deze bank te kiezen. Als je doorgaat met het lezen van de tekst hieronder kom je te weten waarom je voor Saxo Bank zou moeten kiezen.

De Saxo bank

Saxo bank is een populaire Deense online beleggersbank die opgericht is in het jaar 1992 met vestigingen in ruim 16 landen op wereldwijd niveau. Het gaat om een bank waar zeker 1.500 personen werkzaam zijn en waarbij er elke dag ruim 188.000 transacties verzorgd worden. Deze bank is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten en is grotendeels bezig van de onafhankelijke Chinese autofabrikant Geely. Geely is ook eigenaar van andere welbekende marktleiders waaronder Mercedes Benz en Volvo.

Reden 1: Je kunt zelf beleggen

Door voor Saxo bank te kiezen heb je de mogelijkheid om zelf je eigen portefeuille samen te kunnen stellen. De veiligheid van de belegger staat hierbij voorop, wat betekent dat je kunt beleggen zonder dat je je zorgen hoeft te maken om zaken die mis kunnen gaan.

Reden 2: Gepersonaliseerd vermogensbeheer

Bij de Deense Saxo bank kan je ook voor gepersonaliseerd vermogensbeheer kiezen. Tegen een lage vergoeding kan je middels gepersonaliseerd vermogensbeheer voor je laten beleggen. Dit houdt in dat je zelf niet hoeft te beschikken over kennis of ervaring met beleggen.

Reden 3: Gereguleerde bank

De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hebben scherp toezicht op deze Deense beleggingsbank. De bank beschikt daarnaast over een Nederlandse bankvergunning waardoor je middels de Nederlandse Depositogarantie wettelijk beschermd bent tot een maximaal bedrag van € 100.000 in geval de bank failliet gaat. Er wordt bij de Saxo bank overigens rekening gehouden met de regels die gehanteerd worden omtrent de wettelijke vermogensscheiding.

Reden 4: Gebruiksvriendelijke en klantvriendelijke bank

De Saxo bank bank biedt een gebruiksvriendelijk platform waarbij je veilig kunt beleggen. Daarnaast kan je van een klantvriendelijke service uitgaan waarbij je altijd terecht kunt met al je vragen. Bij deze bank staat het creëren van langdurige klantrelaties centraal, waardoor je op meerdere manieren contact kunt opnemen met de bank en waarvan je van een behulpzame, geduldige en vriendelijke service kunt verwachten. De medewerkers die je te woord staan zijn ervaren en denken graag met je mee.

Reden 5: Professionaliteit

De Saxo bank hanteert als grote beleggingsbank een professionele werkwijze. Zowel particulieren als ondernemers worden voorzien van deskundige inzichten en analyses om gemakkelijk te kunnen inzien wat de huidige stand van zaken is en waar je op moet gaan letten.

Reden 6: Lage transactiekosten

Bij de Saxo bank kan je van lage transactiekosten uitgaan, zeker als je de kosten vergelijkt met die van andere soortgelijke online beleggingsbanken. Het openen van een account is vrij makkelijk als je de stappen online volgt of door eerst contact met een medewerker van de bank op te nemen voor deskundig advies.

Aanbevolen artikelen